Bij Building Perfection richten we ons op het aanbieden van hoogwaardige, op maat gemaakte personal training. Samen met onze andere coaches bieden we training op locaties naar keuze van onze klanten. We streven ernaar de flexibiliteit, core en spierkracht te herstellen die nodig is voor een actieve levensstijl en verschillende sportactiviteiten.

Bjorn

Hoog gecertifieerde trainer in NASM (National Academy of Sports Medicine). Alsook gecertifieerd in physical training, mental Coaching (psychotherapie), voedingsconsulent.
Zelf veel ervaring in krachttraining, functionele en HIT workouts.

Sofie

Een pedagogisch diploma + gecertifieerd in personal training, sport psychologie en sport voeding. Eigen sportieve achtergrond kan je vinden in voetbal en crossfit op hoog niveau. Een sportieve mama van 2 kinderen.

Michaël

Hoog gecertifieerde trainer in NASM (National Academy of Sports Medicine).
Alsook gecertifieerd voedingsconsulent, Combat trainer, hypertrofie coach en bootcamp instructeur.
Zelf veel ervaring in krachtraining en allerhande trainingsmethodes om je doelen te bereiken.

Vicky

Hoog gecertifieerde trainster in NASM (National Academy of Sports Medicine).
Een lijst van opleidingen waaronder physical training, Lower back, post revalidatie, Assess & correct, program design, pre en postnatale, mobility, schouder en knie performance trainer.

Mitch

Voetbal op zeer hoog niveau gespeeld, onderwijs in sportwetenschappen gevolgd en een passie voor HIT en hardlopen.
Volgt diverse opleidingen in personal en functionele training.

Dean

Enthousiaste L.O. leerkracht met een lijst van opleidingen waaronder NASM Personal Trainer, Asses & Correct, Program design, CPR/AED, … Zijn passie voor sport, beginnend vanaf zijn tienerjaren met basketbal en fitness, heeft geleid tot een carrière in personal training.

Mike

Al 10 jaar ervaring als fitness instructeur en daarna 8 jaar als personal trainer.
Tal van opleidingen gevolgd bij Fitness organisatie academie.
Grote kennis van krachttraining, Blessure preventie en Flexibiliteit & Stretching

Bokstrainer Reagan

Een gecertificeerde coach en personal trainer bij de Kickboxing Institute.
Hij bokst en kick bokst zelf al sinds 1996. Lesgever in Nederland bij kickboxing institute en Sportcity.
In België lesgever bij the Brick, Circus, Release en M4teria. Organisator van sport/training kampen in het buitenland en Muay Thai kampen in Thailand.

Dietist Dylan

Gediplomeerd in voeding, dieetkunde & sportvoeding, alsook begeleiding in voeding bij blessures.
Samen streven naar haalbare doelen en duurzame veranderingen.
Of je doelen nu vetverlies, toename van spiermassa, verbetering van algemene gezondheid of een sport specifieke prestatie is.

Sportmasseur Joris

Na jaren ervaring in de sportwereld (eerst als sporter, later als atletiektrainer en nog later binnen de sportorganisatie) heb ik mij in 2016 bijgeschoold tot sportmasseur en later tot Sporttherapeut.
Als sportmasseur werk ik in de eerste plaats preventief om spierblessures te voorkomen.
Als sporttherapeut behandel ik mensen met pijnklachten en beginnende blessures.

Alja for Yoga & Pilates

Een goede bloed doorstroming is cruciaal om jou spieren optimaal te houden. De nodige “moisturizer” voor jou spieren soepel en gezond te houden is yoga. Bepaalde sporten sluiten groepspieren af of uit tijdens het kleiner maken van de spieren om zo volume te verkrijgen. Yoga is daarom ideaal om deze weer open te zetten of te doen “ademen” dit wilt zeker niet zeggen dat je spiermassa verliest, integendeel. Je uithoudingsvermogen vergroot hierdoor tijdens je gewone werkshema en verstevigd vooral ook pezen.
Pilates is ideaal voor after injury workout. Hier ligt de principe vooral op fijne spieren trainen waar de core als centraal geactiveerd staat. Perfect voor of tijdens en na de zwangerschap!
Ikzelf heb deze studie al meer dan tien jaar bestudeerd en heb zoveel voordelen gehaald uit beide principes. Niet enkel is je lichaam bewustwording groter maar ook je vitaliteit!
Hiervoor ben ik graag jullie “stretch Queen” of pilates teacher voor iedereen die graag wat verfijning nodig heeft in zijn workout.

Waar gaan de trainingen met de personal coach door?

We geven u de service om in jouw eigen omgeving te trainen, in de natuur of gewoon bij jouw thuis. Het enige wat je nodig hebt is comfortabele sportkleding want al het nodige materiaal dat we nodig hebben om jouw een kwalitatieve training te bieden, neemt de personal coach met zich mee. Op deze manier kan jij sporten in een comfortabele manier én bespaar je jezelf behoorlijk wat tijd.

Meer over personal coaching bij Building Perfection.

Personal coaching bij Building Perfection, dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij geven als personal coach fucntionele training o.a. volgens het Nasm principe. Nasm staat voor National Academy of Sports Medicine. Dat is een hoogwaardige opleiding voor personal trainers. Kwaliteit is dan ook van groot belang als je een personal coach onder de arm neemt. Het zorgt voor een duurzame groei en het vermindert de kans op blessures.