Building Perfection

Personal Trainer

Op zoek naar een gediplomeerd personal trainer?

Heb jij als doelstelling dat je jouw conditie wil verbeteren? Wil je fitter en gezonder door het leven gaan? Dan is consistent sporten de oplossing! Een personal trainer kan je daarbij helpen. Het zorgt er enerzijds voor dat je regelmatiger zal sporten maar ook de kans op blessures drastisch vermindert en je resultaten sneller verbetert.

Meer over personal training door Building Perfection

Personal training bij Building Perfection, dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij geven als personal trainer sportbegeleiding volgens het Nasm principe. Nasm staat voor National Academy of Sports Medicine. Dat is een hoogwaardige opleiding voor personal trainers. Wij geven één op één trainingen op maat rekening houdend met jouw houding en huidige conditie. Om ervoor te zorgen dat de training volledig op maat is, starten we altijd met een uitgebreide intake. We willen jou op deze manier écht leren kennen. De intake bestaat uit een spieranalyse, we controleren ook de belangrijkste punten van jouw lichaam door middel van een statische en dynamische analyse. Tot slot bespreken we ook jouw doelen en de staat van jouw gezondheid.

Aan de slag met een personal trainer aan de hand van 6 fases

Tijdens het trainingsproces maken we gebruik van 6 verschillende fases:

  1. Flexibiliteit
  2. Core
  3. Balans
  4. Plyometrie
  5. SAQ: Speed, Agility en Quickness
  6. Weerstandstraining

Haal alles en meer uit jouw sportprestaties dankzij een personal trainer. Ben jij klaar om jouw sportieve doelen te behalen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een personal trainer zorgt voor oefeningen op jouw maat

Wil je echt resultaten behalen? Dan is een training op maat van cruciaal belang. Elk lichaam is anders. Het is dan ook belangrijk om de oefeningen hierop af te stemmen. Dit voorkomt bovendien ook blessures. We gaan steeds zeer zorgvuldig te werk, leggen elke oefening goed uit en corrigeren waar nodig. Week na week merk je dat je erop vooruit gaat. Dit geeft ongetwijfeld een motivatieboost en zo bereiken we stap voor stap jouw doelstellingen.

Waar gaan de trainingen met onze personal trainers door?

Wil je samen met ons jouw sportieve doelen behalen? Dan komt er een personal trainer op een tijdstip waarop het voor jou past tot bij je thuis. Kies zelf of je sport op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag van 8u tot 23u. Train jij liever buiten of binnen? Geen probleem, jij bepaalt waar jij jezelf het meest comfortabel voelt. Het enige wat je moet voorzien is een set comfortabele sportkledij. Jouw personal trainer brengt al het materiaal mee om jouw een kwalitatieve training te bezorgen.