Building Perfection

Personal Trainer Schilde

Trainen met een personal trainer in Schilde

Wil jij aan je gezondheid werken en terug fitter door het leven gaan maar heb je wat extra motivatie nodig? Wil je terug sporten na een blessure? Dan is personal training misschien wel iet voor jou. De personal trainers van Building Perfection Schilde begeleiden jou aan de hand van een op maat gemaakt sport- en voedingsschema zodat het 100% bij jouw lichaam past. Bovendien train je in je eigen omgeving, onze personal trainers komen tot bij je thuis in de omgeving van Schilde. Op die manier train je op een plek vaar je helemaal comfortabel bent.

Vanuit theoretische kennis en jaren ervaringen bieden we trainingen op maat aan. Tijdens de trainingen ligt de focus op een zorgvuldige en correcte uitvoering van je oefeningen.

Jij bent prioriteit voor de personal trainers van Building Perfection Antwerpen

Aan de hand van een intake gesprek achterhalen we samen jouw doelen en de huidige staat van jouw gezondheid en conditie. Daarna controleren we de belangrijkste punten van jouw lichaam door middel van een statische en dynamische analyse.

  • Onze personal trainers zijn ervaren in sportbegeleiding na een blessure
  • Tijdens de personal training focussen we op jouw juiste houding en oefeningen op jouw maat
  • Extra motivatie nodig? Sport samen met jouw partner of een vriend(in)

Personal training aan huis in Schilde

Heb jij al een drukke planning? Onze trainers komen aan huis in regio Schilde en dat kan je heel wat tijd besparen. Kies zelf of je sport op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag van 8u tot 23u.  Trainingen kunnen zowel buiten als binnen doorgaan. Onze personal trainers nemen al het benodigde materiaal mee, je hoeft zelf helemaal aan niets te denken.

Personal training in Schilde aan de hand van 6 fases

Tijdens jouw trainingen maken we steeds gebruik van 6 fases:

  1. Flexibiliteit
  2. Core
  3. Balans
  4. Plyometrie
  5. SAQ: Speed, Agility en Quickness
  6. Weerstandstraining

Dit is dé ideale manier om jouw persoonlijke doelen te behalen. Haal alles en meer uit jouw training dankzij de personal trainers van Building Perfection Schilde. Ben jij klaar voor de volgende stap? Neem contact op en vraag een intake gesprek aan.

Voordelen van personal training aan huis

Training aan huis met een professionele personal trainer heeft tal van voordelen. Zo bespaar je wekelijks veel tijd op de verplaatsing, de personal sportcoach komt namelijk gewoon naar jou toe in de omgeving van Antwerpen. Geen reistijd, gewoon klaarstaan met een goede dosis energie op het afgesproken tijdstip. Je sport in je eigen vertrouwde omgeving zonder anderen focus je op je eigen doel en sport je volledig op je eigen tempo.. Je hebt niet meer nodig dan een set sportieve kleding, onze coaches nemen alles wat ze nodig hebben mee om jou een kwalitatieve en persoonlijk training te bezorgen. Ook voor mensen die blessuregevoelig zijn, een revalidatie of operatie achter de rug hebben is personal training aan huis een meerwaarde. De focus ligt op je bewegingen, je vooruitgang, kracht en resultaten. Je hebt alle tijd en ruimte om vragen te stellen en de perfecte houding na te streven. Personal training aan huis in Antwerpen is dus ideaal voor iedereen die zijn sportieve gewoontes terug wil oppikken zonder dat dit al te veel impact heeft op zijn agenda.

Wanneer is trainen met een personal trainer iets voor jou?

Wanneer je recent een blessure hebt gehad, is de kans groot dat je weken niet hebt kunnen trainen. Liefst van al wil je er daarna meteen weer mee starten. Je wil die sportieve gewoontes weer oppikken maar toch is het aangeraden niet te overhaast te werk te gaan. De plaats van je blessure blijft meestal zeer gevoelig. Wanneer je sport met een personal coach ben je er zeker van dat je niets gaat overbelasten. Ook voor iedereen met een drukke agenda is een personal trainer de ideale oplossing. Onze coaches komen naar jou in regio Schilde, je verliest dus geen tijd in het verkeer.

Training volgens het Nasm principe

Om er zeker van de zijn dat we jou een kwalitatieve training, bieden we sportbegeleiding aan volgens het Nasm principe.Nasm staat voor National Academy of Sports Medicine. Dat is een hoogwaardige opleiding voor personal coaches. Op zoek naar een personal trainer in Schilde? Wij geven one on one trainingen op maat. Zo kunnen we rekening houden met jouw houding en lichaam. Bovendien gaan we ook zeer zorgvuldig om met blessures. We starten steeds vanuit een intake met spieranalyse zodat je op elke niveau kan instappen. Door te focussen op kracht en stabilisatie, zie je keer op keer je resultaten verbeteren.