Building Perfection

Personal Trainer Kapellen

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Kapellen?

Haal alles uit jouw sportprestaties met de ervaren personal trainers van Building Perfection Kapellen

Bij Building Perfection staan jouw sportprestaties centraal. Aan de hand van op maat gemaakte sport- en voedingsschema’s bereik jij verbluffende en blijvende resultaten. Sport op jouw tempo in jouw vertrouwde omgeving. Onze personal trainers komen aan huis in regio Kapellen. Tijdens de trainingen leggen we de focus op de juiste houding en oefeningen op jouw maat. Ben jij een beginner of sport je al regelmatig? We zorgen ervoor dat onze trainingen 100% afgestemd zijn op jouw niveau en lichaam. Zo voorkomen we blessures en gaan we voor duurzame resultaten.

Training aan huis in Kapellen

Wij geven training op eender welke locatie of gewoon bij jouw thuis. Hierdoor hoef jij je niet te verplaatsen en kan je heel wat tijd besparen. Bovendien train je in je eigen privé-omgeving waardoor je jezelf steeds 100% comfortabel zal voelen.

Je hebt geen materialen nodig. Wij nemen alles wat we nodig hebben voor een geslaagde training mee.

Waarom jij voor de personal trainers van Building Perfection Kapellen moet kiezen?

  • Persoonlijke trainingen op lange termijn voor het allerbeste resultaat
  • Gespecialiseerd in personal training na een blessure
  • Jouw personal trainer komt aan huis in de regio van Kapellen
  • Geniet van professionele ondersteuning tijdens jouw trainingen
  • Sport samen met jouw partner of een vriend(in)
  • Jij kiest de locatie, onze personal trainers voorzien al het materiaal

De personal trainers van Building Perfection Kapellen halen het beste in jou naar boven

Onze personal trainers bieden sportbegeleiding aan volgens het Nasm principe (National Academy of Sports Medicine). Dat wil zeggen dat ze allemaal een professionele opleiding volgden, iets wat ongetwijfeld een groot verschil maakt.

Tijdens de training neemt jouw personal trainer jou mee door de stabilisatie, kracht en power fase. Dankzij one on one trainingen op maat wordt er rekening gehouden met jouw persoonlijke doelen, houding, uithouding en resultaten.

Waarom kiezen voor Building Perfection?

Wij bieden sportbegeleiding aan volgens het Nasm principe. Nasm staat voor National Academy of Sports Medicine. Dat is een hoogwaardige opleiding voor personal coaches. Op die manier garanderen we zeer kwaliteitsvolle trainingen. Op zoek naar een personal trainer in Kapellen? Wij geven one on one trainingen op maat rekening houdend met jouw houding en uithouding. We starten steeds vanuit een intake met spieranalyse zodat je op elke niveau kan instappen. Door te focussen op kracht en stabilisatie, zie je keer op keer je resultaten verbeteren.

Vanuit theoretische kennis en jaren ervaringen bieden we trainingen op maat aan. Tijdens de trainingen ligt de focus op een zorgvuldige en correcte uitvoering van je oefeningen. Neem contact op met onze personal trainers uit Kapellen.

Voordelen van personal training aan huis

Training aan huis met een professionele personal trainer heeft tal van voordelen. Zo bespaar je wekelijks veel tijd op de verplaatsing, de coach komt namelijk gewoon naar jou toe. Geen reistijd, gewoon klaarstaan met een goede dosis energie op het afgesproken tijdstip. Je sport in je eigen vertrouwde omgeving in Kapellen zonder anderen focus je op je eigen doel en sport je volledig op je eigen tempo. Je hebt niet meer nodig dan een set sportieve kleding, onze coaches nemen alles wat ze nodig hebben mee om jou een kwalitatieve training te bezorgen. Ook voor mensen die blessuregevoelig zijn, een revalidatie of operatie achter de rug hebben is personal training aan huis in Kapellen een meerwaarde. De focus ligt op je bewegingen, je vooruitgang, kracht en resultaten. Je hebt alle tijd en ruimte om vragen te stellen en de perfecte houding na te streven. Personal training aan huis in Kapellen is dus ideaal voor iedereen die zijn sportieve gewoontes terug wil oppikken zonder dat dit al te veel impact heeft op zijn agenda.

Zo veel mogelijk uit je trainingen halen, daar gaan de personal trainers van Building Perfection Kapellen voor

Klaar om jouw sportprestaties te verbeteren? Is het na een periode van rust door een blessure eindelijk tijd om terug te beginnen? Onze personal trainers van Building Perfection Kapellen helpen jou hier graag bij! Neem contact op en vraag een kennismakingsgesprek aan met onze trainers. Samen gaan we voor het maximale resultaat!

Voeding én sport bij Building Perfection

De personal trainers van Building Perfection Kapellen zijn ervan overtuigd dat voeding en sport hand in hand gaan. Een gebalanceerd voedingspatroon zorgt ervoor dat je jezelf fitter zal voelen. Dit heeft dan weer een invloed op je sportprestaties en algemene vooruitgang op vlak van gezondheid. We zijn ook op vlak van voeding gediplomeerd zodat we onze klanten ook op dit gebied perfect kunnen opvolgen en coachen. Ben jij van omgeving Kapellen en heb je zin om sportiever en gezonder door het leven te gaan? Neem vrijblijvend contact op met onze personal trainer uit Kapellen.