Building Perfection

Personal Trainer Brasschaat

Trainen met een personal trainer in regio Brasschaat?

Wil jij jouw sportieve gewoontes terug opnemen, terug fitter en gezonder door het leven gaan? Maak kennis met het concept en de trainers van Building Perfection.

Personal training aan huis Brasschaat

Geen trainingen in een fitness maar gewoon sporten in je eigen vertrouwde omgeving, dat is waar onze personal coaches voor staan. Personal training aan huis heeft tal van voordelen. De personal coach komt gewoon naar jou toe in de omgeving van Brasschaat, zo bespaar je veel tijd uit op de verplaatsingen. Bovendien sport je steeds in je eigen vertrouwde omgeving, binnen of buiten. Zo kan je volledig focussen op jouw eigen doelstelling en tempo. Ook voor wie al een langere tijd last heeft van blessures is dit een groot voordeel. Je hebt alle tijd en ruimte om vragen te stellen. Zo kunnen we samen streven naar de perfecte houding.

Tot slot moet je zelf niets voorzien, het enige wat je nodig hebt is een set sportieve kleding. Wij voorzien al het materiaal om jouw een kwalitatieve training te bezorgen. Een personal trainer aan huis in regio Brasschaat is dus ideaal voor iedereen die terug sportiever door het leven wil gaan zonder dat dit een grote impact heeft op zijn of haar agenda.

De voordelen van personal training

  • Personal training zorgt voor een duurzaam resultaat
  • Er kan voldoende aandacht worden gehecht aan blessures en gezondheidsklachten
  • Er wordt steeds gewerkt op basis van een trainingsschema op maat
  • Je kan samen sporten met jouw partner of een vriend(in)
  • Jij kiest de locatie in omgeving Brasschaat, onze personal trainers voorzien al het materiaal

Vanuit theoretische kennis en jaren ervaringen bieden we trainingen op maat aan in regio Brasschaat. Tijdens de trainingen ligt de focus op een zorgvuldige en correcte uitvoering van je oefeningen.

Hoe gaan de personal trainers van Brasschaat te werk?

Tijdens jouw trainingsproces met een personal trainer wordt er standaard gebruik gemaakt van 6 fases: Flexibiliteit, core, balans, plyometrie, SAQ wat staat voor Speed, Agility en Quickness & weerstandstraining. Dankzij one-on-one trainingen op maat wordt er rekening gehouden met je persoonlijke doelen, houding, uithouding en resultaten. Haal alles en meer uit jouw training dankzij de personal trainers van Building Perfection Antwerpen. Ben jij klaar voor de volgende stap? Neem contact op en vraag een intake gesprek aan.

We starten altijd met een uitgebreide intake. We gebruiken alle informatie, objectief & subjectief, die ons kan helpen bij je toekomstige trainingen. Met objectief bedoelen we je levensstijl, vorige blessures, type beroep en algemene gezondheid. Zaken als hartslag, bloeddruk en BMI vallen onder de objectieve doelstellingen. We gaan dus grondig te werk. Daarnaast doen we ook een statische en dynamische analyse en bekijken we enkele belangrijke punten van je lichaam. Op deze manier achterhalen we of bepaalde spieren verkort of verlengd zijn.

Dit is voor ons de perfecte voorbereiding voor gezonde en gebalanceerde trainingen.

Sport en gezonde gewoontes

Wie zijn of haar sportieve doelstellingen wil behalen, zal naast wekelijkse sportsessies ook een evenwichtig voedingspatroon moeten inbouwen. Sport en voeding gaan hand in hand. Onze personal trainers uit Brasschaat zijn ook gediplomeerd op vlak van voeding. Ze voorzien je van het juiste voedingsschema dat past bij jouw lichaam, levensstijl en doelstellingen. Daarnaast volgen ze jouw gewicht mee op en coachen ze je naar het meest ideale resultaat. Woon jij in Brasschaat en jij sportiever en gezonder door het leven gaan? Neem vrijblijvend contact op.

Waarom kiezen voor Building Perfection?

Wij bieden sportbegeleiding aan volgens het Nasm principe. Nasm staat voor National Academy of Sports Medicine. Dat wil zeggen dat ze allemaal een professionele opleiding volgden, iets wat ongetwijfeld een groot verschil maakt. We weten exact waar we op moeten letten en hoe we jouw doelstellingen op een duurzame en gezonde manier kunnen behalen. Op zoek naar een personal trainer in Brasschaat? Neem vrijblijvend contact op.