Building Perfection

Personal Trainer Antwerpen

Haal alles uit jouw trainingen met een personal trainer uit Antwerpen

De ervaren personal trainers van Building Perfection Antwerpen gaan tot het uiterste. Ontdek jouw kracht en geniet van verbluffende resultaten. Jouw personal trainer begeleid jou aan de hand van een op maat gemaakt sport- en voedingsschema. Trainen doe je op een plek waar jij comfortabel bent. Daarom komen onze personal trainers aan huis in regio Antwerpen.

Vanuit theoretische kennis en jaren ervaringen bieden we trainingen op maat aan. Tijdens de trainingen ligt de focus op een zorgvuldige en correcte uitvoering van je oefeningen.

Jij bent prioriteit voor de personal trainers van Building Perfection Antwerpen

Aan de hand van een intake gesprek achterhalen we samen jouw doelen en de huidige staat van jouw gezondheid en conditie. Daarna controleren we de belangrijkste punten van jouw lichaam door middel van een statische en dynamische analyse.

  • Onze personal trainers zijn ervaren in sportbegeleiding na een blessure
  • Tijdens de personal training focussen we op jouw juiste houding en oefeningen op jouw maat
  • Extra motivatie nodig? Sport samen met jouw partner of een vriend(in)

Personal training aan huis regio Antwerpen

Onze personal trainers komen tot bij jou in regio Antwerpen. Kies zelf of je sport op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag van 8u tot 23u. Train jij liever buiten? Geen probleem, jij bepaalt waar jij jezelf het meest comfortabel voelt. Je hoeft helemaal aan niets te denken want jouw personal trainer voorziet ook al het benodigde materiaal.

Personal training in Antwerpen aan de hand van 6 fases

Tijdens jouw trainingsproces wordt er standaard gebruik gemaakt van 6 fases:

  1. Flexibiliteit
  2. Core
  3. Balans
  4. Plyometrie
  5. SAQ: Speed, Agility en Quickness
  6. Weerstandstraining

Dankzij one-on-one trainingen op maat wordt er rekening gehouden met je persoonlijke doelen, houding, uithouding en resultaten.

Haal alles en meer uit jouw training dankzij de personal trainers van Building Perfection Antwerpen. Ben jij klaar voor de volgende stap? Neem contact op en vraag een intake gesprek aan.

Bij een sportieve levensstijl hoort gezonde voeding

Wil jij gezonder door het leven gaan? Dan raden de trainers van Building Perfection Antwerpen je aan om sport te combineren met een evenwichtig voedingspatroon. Sport en voeding gaan hand in hand. Een voedingsschema dat past bij jouw doelstellingen, levensstijl en lichaam zorgt ervoor dat je doeltreffend te werk gaat. Onze trainers zijn daarom ook gediplomeerd op vlak van voeding.

Voordelen van personal training aan huis

Training aan huis met een professionele personal trainer heeft tal van voordelen. Zo bespaar je wekelijks veel tijd op de verplaatsing, de personal sportcoach komt namelijk gewoon naar jou toe in de omgeving van Antwerpen. Geen reistijd, gewoon klaarstaan met een goede dosis energie op het afgesproken tijdstip. Je sport in je eigen vertrouwde omgeving zonder anderen focus je op je eigen doel en sport je volledig op je eigen tempo.. Je hebt niet meer nodig dan een set sportieve kleding, onze coaches nemen alles wat ze nodig hebben mee om jou een kwalitatieve en persoonlijk training te bezorgen. Ook voor mensen die blessuregevoelig zijn, een revalidatie of operatie achter de rug hebben is personal training aan huis een meerwaarde. De focus ligt op je bewegingen, je vooruitgang, kracht en resultaten. Je hebt alle tijd en ruimte om vragen te stellen en de perfecte houding na te streven. Personal training aan huis in Antwerpen is dus ideaal voor iedereen die zijn sportieve gewoontes terug wil oppikken zonder dat dit al te veel impact heeft op zijn agenda.

Waarom kiezen voor Building Perfection?

Wij bieden sportbegeleiding aan volgens het Nasm principe. Nasm staat voor National Academy of Sports Medicine. Dat is een hoogwaardige opleiding voor personal coaches. Op die manier garanderen we zeer kwaliteitsvolle trainingen. Op zoek naar een personal trainer in Antwerpen? Wij geven one on one trainingen op maat rekening houdend met jouw houding en uithouding. We starten steeds vanuit een intake met spieranalyse zodat je op elke niveau kan instappen. Door te focussen op kracht en stabilisatie, zie je keer op keer je resultaten verbeteren.

Het belang van trainen onder begeleiding

Wie na een lange tijd van rust opnieuw gaat sporten gaat vaak heel enthousiast te werk. Toch is het belangrijk om niet te impulsief te zijn, je wilt namelijk zo snel mogelijk resultaat zien. Je traint heel wat spieren en werkt aan je hele lichaam, daarom is goede begeleiding een aanrader. Resultaten zijn belangrijk, maar het voorkomen van blessures is dat zeker ook. Met onze personal training aan huis in Antwerpen zorgen voor een continue en kwalitatieve begeleiding. We bekijken zorgvuldig hoe jouw lichaam reageert op bepaalde oefeningen en sturen bij waar nodig.

 

Wanneer is trainen met een personal coach iets voor jou?

Wanneer je recent een blessure hebt gehad, is de kans groot dat je trainingen een tijd stil hebben gelegen. Liefst van al wil je er daarna meteen weer invliegen. Je wil opnieuw die sportieve gewoontes terug oppikken maar toch is het aangeraden niet te overhaast te werk te gaan. De plaats van je blessure blijft meestal zeer gevoelig. Wanneer je sport met een personal coach ben je er zeker van dat je zorgvuldig te werk gaat.

Daarnaast is trainen met een personal coach ook een een geschikte oplossing voor iedereen die een specieke doelstelling wil behalen, bijvoorbeeld een marathon lopen of gewoonweg fitter door het leven gaan. Tot slot is een personal coach aan huis in Antwerpen ook een meerwaarde voor mensen met een drukke agenda. Onze personal coaches komen naar jou, je verliest dus geen tijd in het verkeer