Building Perfection

Personal Trainer Aan Huis

Personal trainer aan huis

Wil jij graag wat meer beweging brengen in je leven, je sportieve doelen behalen of wil je gewoonweg opstaan met meer energie? Regelmatig sporten heeft tal van voordelen. Wanneer je sport met een personal trainer aan huis, werk je ook op een doeltreffende manier aan je doelstellingen. De kans op blessures vermindert en je resultaten verbeteren opmerkelijk.

Wij geven training op eender welke locatie, in de natuur, je eigen tuin of ergens anders bij jouw thuis. Hierdoor hoef jij je niet te verplaatsen en kan je heel wat tijd besparen. Bovendien train je in je eigen privé-omgeving waardoor je jezelf steeds 100% comfortabel zal voelen.

Voordelen van personal training aan huis

Personal training aan huis heeft verschillende voordelen:

  • Je hebt niet meer nodig dan je sportkleding. Wij nemen alles mee wat we nodig hebben om jou een goede en kwalitatieve training te bezorgen.
  • Je hoeft jezelf niet te verplaatsen. We komen gewoon naar je toe. Training aan huis is dus ideaal voor iedereen die zijn sportieve gewoontes terug wil oppikken zonder dat dit al te veel impact heeft op zijn agenda. Na de training kan je gewoon je dagelijkse activiteiten weer oppikken maar dan met dubbel zoveel energie!
  • Je sport in je eigen vertrouwde omgeving zonder anderen focus je op je eigen doel en sport je volledig op je eigen tempo. Je zal jezelf dus 100% comfortabel voelen tijdens je trainingen.
  • Ook voor mensen die blessuregevoelig zijn, een revalidatie of operatie achter de rug hebben heeft sporten met een trainer aan huis een meerwaarde. De focus ligt op je bewegingen, je vooruitgang, kracht en resultaten. Je hebt alle tijd en ruimte om vragen te stellen en de perfecte houding na te streven.

Meer over onze trainers

Als je regelmatig wil sporten met een trainer aan huis, is het belangrijk dat je er zeker van bent dat je met een professional te maken hebt. Wij bieden sportbegeleiding aan volgens het Nasm principe (National Academy of Sports Medicine). Dat wil zeggen dat we een professionele opleiding volgden, iets wat ongetwijfeld een groot verschil maakt. Ook met sportbegeleiding na blessures weten ze raad. Tijdens de personal training focussen we op de juiste houding. Extra motivatie nodig? Sport samen met jouw partner of vriend(in)!

Jouw trainingen op maat zijn onze allergrootste prioriteit

We gaan niet gewoon meteen aan de slag maar leren elkaar eerst goed kennen. Alleen zo kunnen we de trainingen 100% op jouw lichaam, conditie en doelstellingen afstemmen. Aan de hand van een intakegesprek achterhalen we de huidige staat van jouw gezondheid en conditie. Daarna gaan we de belangrijkste punten van je lichaam controleren. Dit doen we door middel van een statische en dynamische analyse.