Building Perfection

Personal Coach

Trainen met een personal coach

Een personal coach schakel je in als je jouw sportieve doelen wil behalen, als je een duwtje in de rug nodig hebt of als je gewoonweg je conditie wil verbeteren. Building Perfection ondersteunt je bij het behalen van jouw doelstellingen. Wat automatisch volgt is een hoger energieniveau en gezondere uitstraling. 

Trainen met een personal coach, hoe gaat dat in zijn werk?

Eerst starten we met een intake gesprek om de huidige staat van jouw conditie en gezondheid te achterhalen maar ook jouw doelstellingen te leren kennen. Bijkomend neemt de personal coach de belangrijkste punten van jouw lichaam onder de loep door middel van een dynamische en statische analyse.

Van zodra we starten met de trainingen maken we gebruik van 6 fases:

  1. Flexibiliteit
  2. Core
  3. Balans
  4. Plyometrie
  5. SAQ: Speed, Agility en Quickness
  6. Weerstandstraining

Waar gaan de trainingen met de personal coach door?

We geven u de service om in jouw eigen omgeving te trainen, in de natuur of gewoon bij jouw thuis. Het enige wat je nodig hebt is comfortabele sportkleding want al het nodige materiaal dat we nodig hebben om jouw een kwalitatieve training te bieden, neemt de personal coach met zich mee. Op deze manier kan jij sporten in een comfortabele manier én bespaar je jezelf behoorlijk wat tijd.

Meer over personal coaching door Building Perfection

Personal coaching bij Building Perfection, dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij geven als personal coach sportbegeleiding volgens het Nasm principe. Nasm staat voor National Academy of Sports Medicine. Dat is een hoogwaardige opleiding voor personal trainers. Kwaliteit is dan ook van groot belang als je een personal coach onder de arm neemt. Het zorgt voor een duurzame groei en het vermindert de kans op blessures.

Klaar om jouw doelstellingen op een duurzame manier te behalen? Haal alles en meer uit jouw sportprestaties dankzij een personal coach. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.