Building Perfection

Ons Concept

Op eender welke locatie.

Bij jou thuis

Op eender welke locatie of gewoon bij je thuis bieden wij Personal (functional) training, Bokstraining, (Sport) massage, pilates en yoga aan.

We geven u deze extra service om in uw eigen omgeving te trainen. We hebben al het nodige materiaal om een volledige workout te kunnen bieden.

Wil je liever outdoor trainen, geen probleem, we kunnen deze workout op eender welke locatie uitvoeren in alle comfort.

We werken sinds kort samen met een Private Gym in Antwerpen (area Zurenborg) alsook Stabroek om u een extra service en gemak te geven qua ruimte.

Onze Workouts

Functionele training

Een vorm van fysieke training die gericht is op het verbeteren van het lichaam voor dagelijkse activiteiten en functioneel gebruik. In plaats van het isoleren van specifieke spiergroepen, richt functionele training zich op het versterken van bewegingspatronen, het verbeteren van stabiliteit, mobiliteit en het ontwikkelen van algemenen functionele kracht. We trainen door fases als flexibiliteit, core stability, balans, plyometrie, Speed Agility Quicknes, en weerstandstraining.

Bokstraining

Een vorm van fysieke training die gericht is op het verbeteren van de algemene conditie, kracht en uithoudingsvermogen en techniek die nodig zijn voor de sport van boksen. Deze omvat techniektraining, zak – en padsessies, kracht en conditioneringsoefeningens en sparring (optioneel)

Onze Workouts

Yoga

Een eeuwenoude praktijk die zich richt op het verenigen van lichaam, geest en ziel.
Het omvat een reeks fysieke houdingen, ademhalingsoefeningen, meditatie en filosofie.
De praktijk van yoga streeft ernaar om balans, welzijn en harmonie te bevorderen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Pilates

Een trainingsmethode die gericht is op het versterken van het lichaam, het verbeteren van de flexibiliteit en het bevorderen van de algemene lichaamshouding. Het is ontwikkeld door Joseph Pilates in de vroege 20 ste eeuw en richt zich op het versterken van de core spieren, dat wil zeggen de spieren rondom het centrum van het lichaam, inclusief de buikspieren, rugspieren, bekkenbodemspieren en bilspieren. Er wordt gefocust op core stabilisatie, focus op houding en balans, lichaamsbewustzijn en ademhaling, flexibiliteit en spierversterking.

Voeding

We zijn gekwalificeerd in voedingsbegeleiding, waardoor we in staat zijn om u uitstekend te ondersteunen en op te volgen op dit gebied. Wij ondersteunen een gezonde levensstijl door middel van persoonlijk voedingsadvies. Indien gewenst, bieden we de mogelijkheid voor maandelijkse wegingen of begeleiding door onze gespecialiseerde (sport)diëtist.

Massage

Sportmassage is een effectieve methode voor zowel het voorkomen van blessures als het behandelen van beginnende blessures en pijnklachten. Deze therapie speelt een belangrijke rol in het onderhouden van een gezond en actief lichaam.